2012. október 13., szombat

Keserédes foltos kiállítás

A hétvégén rendezi meg a Magyar foltvarró Céh a Határtalanul elnevezésű foltvarró kiállítását és tisztújító közgyűlését.
Minden évben színvonalas, remek szervezéssel egybekötött rendezvény, ami alól a mostani sem volt kivétel.
Rengeteg újdonságot lehetett kipróbálni, megtanulni és természetesen kiegészítők, egységcsomagok és anyagok sokaságát vonultatták fel.
Ez volt az édes része.

A keserű része, hogy amíg az egyik asztalnál virág készítés technikáját sajátítottam el, a mellettem lévő (anyagokkal,fa gombokkal, egységcsomagokkal, a kislányom által a gyerek foglalkozáson készített holmikkal teli) szatyrot valaki elvitte. A szatyorban volt még egy fényképező gép is (lemerült állapotban). Miután elég zárt közönségről van szó,feltételezem, hogy valaki, aki éppen oda ült és ugyanoda tette a szatyrait, összefoghatta az enyémmel és elvitte.
Abban reménykedem, hogy hazaérve észre fogja venni, hogy nem minden szatyor az övé, főleg a fényképező nem!!! És vagy a rendezvénynek helyt adó Angyalföldi József Attila Művelődési Központ recepciójára, vagy a Foltvarró Céhhez eljuttatja a holmimat.

Amennyiben ez nem így történt, akkor ezúton hívom fel mindenkinek, aki a holnapi nap folyamán odalátogat a figyelmét, hogy fokozottan ügyeljen a vásárolt holmijaira, inkább adja be a ruhatárba, vagy tegye jól megkülönböztethető szatyorba, táskába.

Valamint kérem a blog olvasóit, hogy akinél esetleg jelentkeznek talált szatyorral, mindenképpen jelezze itt a blogomon és szorítson, hogy megkerüljenek a  - mások számára talán értéktelen - holmijaim!!!

Nincsenek megjegyzések: