2013. július 8., hétfő

Ovisoknak hátizsák

Egy nagyon kedves barátnűm két kisfiának szerettem volna valami kis apróságot készíteni. Mivel annyira nem ismerem őket, ezért úgy gondoltam, egy hátizsák mindig jól jön a hasznos holmiknak. Keresgélésem során találtam a képen láthatót. Ez egyelőre nem az általam készített példány, de igyekszem nem elfelejteni lefényképezni azokat sem.

Leírás és szabásminta innen tölthető le

1 megjegyzés:

H. írta...

Ne haragudj, de hadd kérdezzem meg, hogy nincs véletlenül hátizsákra való esővédő huzat szabásmintád? Én inkább horgolni szoktam, a varrásban nem vagyok otthon egyáltalán. Te viszont olyan szuper dolgokat alkotsz, hogy öröm nézni. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem, remélem, nem zavarlak vele.

Valami bugyigumis megoldáson gondolkodom, és egy fedőféleséget is szeretnék majd a huzat tetejére, hogy a pántok mellett se folyjon be az eső. Nincs valami ilyen szabásmintád? Vettem anyagot, mert drágálltam a speciális boltokban kapható huzatokat, azon kívül olyan mintákkal és színekkel adnák csak, amik nekem nem jönnek be. Ezért szeretnék egyet én készíteni. Köszönöm szépen, ha tudsz tanácsolni valamit egy varrásban a kezdő szintet sem elérőnek.

Örülök, hogy folytatod a blogodat. Aki ilyen tehetséges, az igenis alkosson.

Köszi.

H.